En blick

En blick, bara en, bara då.
Jag märker hur du kollar, jag märker att du inte kollar på alla så.
Vad ska jag säga? Vad ska jag göra?
Ska jag säga något, eller bara vara tyst?
Du går förbi, jag är tyst, du blinkar med ena ögat och mitt hjärta stannar.
Efteråt blir jag röd. Men hur ska jag ta det jag såg nyss?

På kvällen, i handen håller jag mobilen, nej jag kan inte.
Men jag behöver höra din röst, ett hallå i alla fall.
Jag borde inte, jag får inte.
Men ändå vill jag veta.
Jag vill veta om jag någonsin hamnar i dina tankar.
För att, för mig händer det helatiden.

Klockan är efter ett, jag kan fortfarande inte sova.
Jag känner att jag behöver dig, jag behöver se dig.
Men jag får inte. Jag får inte ringa.
Jag antar att jag föredrar att såra någon än att inte känna något alls.
Jag vet att jag sa att jag inte skulle ringa, men jag är ensam.
Jag behöver dig.
Jag vill veta om jag någonsin hamnar i dina tankar.
För att, för mig händer det helatiden.

Still remember our first kiss

[Jag bara älskar denhär låten! Den är inte speciellt känd, och kom aldrig ut som video, men den enda Britney Spears låten jag faktiskt tycker BORDE ha kommit som musikvideo.]

Varje gång jag hör den tänker jag på vår första kyss.

Britney Spears - And Then We Kiss


[And then we kiss
Your love comes alive on my lips
I feel the rush
Coming over me, over me
And when we touch
This moment when everything's still
I close my eyes
And then we kiss
]



Skolstart/Fotboll

Så nu är det officiellt, jag är en trea. Jag går tredje året på gymnasiet, jag går mitt sista år på gymnasiet. Mitt sista år i skolan. När jag tar studenten har jag gått 12 år i skola, nästan hela mitt liv.

Med så många i skolan borde man kunna, veta en massa. Vilket jag förmodligen kan också. Men hur vet man? Hur vet man att man har gjort bra alla dessa år? Med betygen? I så fall har jag gjort medelmåttigt, inte dåliga betyg och inte världens bästa heller. Många säger att betygen är allt! Att man får bättre jobb med bättre lön. Men tänk, tänk om man är VD för ett företag man hatar sitt jobb, hatar att stiga upp, hatar att vara där. Ska han skaffa ett annat jobb? Men han kan ju inte göra något annat, företag är "it", det han är utbildad till.

Jag var på fotboll idag och satt som den hejarklack jag är! Jag apploderade, jag upmuntrade och blev glad när pappas lag gjorde ett mål. Det kom en man dit som pappa känner. Han hade en speciell stil. Han hade kläder som såg ut att vara tagna av skyltdockorna på INDISKA, fast den manliga versionen ofc!
Han satte sig ner och pratade med mamma då jag hörde att han hade inte sålt så många tavlor i år men ändå kunde resa till Turkiet. Då blev jag nyfiken. Jag frågade om han var konstnär, han sa "ungefär". Han pratade en stund med min mamma och jag bara satt och lyssnade. Jag frågade tillslut det jag undrat, det jag alltid vela ställa.
"Hur kan du vara lycklig om du inte får så bra betalt?" En fråga alla undrar, en fråga jag skämdes över att ställa.
Han tittade på mig ett tag och sa "Älskar man det man gör känns det som att man är miljonär"
Dom orden stannade i mitt huvud och det fick mig att tänka.
Kan man leva som bäst när man inte lever bäst?

Jag fick veta sen att han var utbildad journalist men slutade för att måla. Och att han nett och jämt nu får ihop pengar för att göra det han näst bäst gillar, att resa.

En app till blogg.se

UURGHH! Okej, vet inte många som har en mobil/ipod där man kan ha "appar" men fy vad irriterande (nu när jag har en) att veta att typ ALLA kända bloggsidorna i Sverige har en app så man kan skriva i bloggen via appen.

Jag vet att många andra vill ha och blogg.se skullr tjäna påre, så varför har dom inte en? Stor fråga och jag önskar, om blogg.se ser detta, gör en app! Många skulle tycka om det! Iaf jag!

Aja, har tagit ut min ilska nu... Chao amigos! <3

En Awesome Födelsedag! :D

Så... Nu är jag officiellt 18 år. Känns skumt x) Mest för att det inte känns som att jag är 18 xD

Men min dag var ändå awesome! :D Fick en Ipod touch för sjutton gubbar! Fan mer än vad jag trodde jag skulle få redan där! :D Sen fick jag en underbar kokbok om massa muffins av Patrik och lite andra fina saker av annat folk.
Men tack, tack till alla som var där, tack till alla som grattade mig via sms, telefonsamtal eller facebook. Tack till alla! :D Ni gjorde min dag väldigt speciell!

Apropå Ipod, så försökte jag skriva på bloggen via min Ipod, det gick inte alls bra xD Så nu måste jag hitta en app eller nåt så jag kan skriva via min Ipod på bloggen ;D

Aja, men hare bäst! :D Hejdå! ^^

Tattoo?

Vad tycker ni om bilderna? Vore det en snygg tatuering? Tänkte mig på sidan som bilden åt vänster men med "stilen" som bilden åt höger har, angående håret och asiktsdetaljer [inga rakhyvlar med andra ord]. Men ville ha vita rosor och en text under, vad tycker ni? ^^


Choppäng! :D

Så idag åt jag lunch med föräldrarna på Waldorf och sen gick jag och mami på en kort shoppingrunda! ^^
Vi gick till Accent och mamma hittade en fin väska och fick rea med mitt klubbkort, haha *skryt* ;D

Själv köpte jag detta:


[klicka för större bild]

Hatt: BikBok
Glasögon: Accent

äpplekaka? :D

Så idag har dagen sådär boring trist som det har varit som senaste dagarna. Men just nu har jag inte så mycket mer aktiviteter än typ... Tagga inför LK och köpa Patriks födelsedagspresent, vilket jag t.o.m göra nästa vecka liksom! Har lust att spela the sims 3, men min dator stänger alltid av sig pga att den typ blir för varm. Förbaskat vare min dator :c

Men imorn, imorn händer det grejer!
Jag och min mamma ska nämligen fixa dendär fina 50-tals klänningen som jag har köpt! :D Den är lite för tajs vid bystpartiet så mamma ska göra den lite bredare på sidan xD Tyget vi köpte kanske inte passade sådär super bra men vafan, bättre än inget, rignt?
Klänningen ska officiellt bli min "första dagen i skolan"-outfit! Tillsammans med snyggt hår, skor och accessoarer ofc ;D

Well well, ska ge the sims 3 en chans till ^^

Ses babes! <3

PS. Bakade Äpplekaka nyss! :D

Vegetarian?

Såg ett inlägg om en tjej som vart Thailand och såg en bil fulle med små burar där massa grisar låg, burarna var så små att grisarna inte ens kunde stå i dom. Läste massa kommentarer som folk skrivit angående hur det inte bara är här utan även i Sverige, det fick mig att fundera hur hemsk det är att behandla djur sådär.
Alltså vore det annorlunda skulle jag inte faktiskt fundera på det jag funderar just nu.
Jag minns en dröm jag hade inatt, jag kollade på en video och jag minns att jag tyckte videon var så hemsk! Det var något med djur iaf och min syster var där och sa att hon hade sett ett ännuvärre klipp och jag blev helt tagen! Typ äcklad. Tänk om det är ett "tecken"? Jag vet inte... Jag är inte mycket för att låta drömmar styra mitt liv, men tänk om dett är ett tecken på att jag ska iaf testa att vara vegetarian?
Jag får nog fundera på det. Men det jag såg idag, det var så fel, så fel. :c

Mys helg!

Så helgen har varit wonderful! :D Syster har varit här, cupcakebakande och familyguymaraton! :D Cupcakesen blev go-hoho-hoho-daaa! :D Familjen (opartiskt) gav mig 9,5/10! Väldigt bara eller hur? ;D Dom ska t.o.m rekomendera mig för sina kompisar xD hahaha. Funderar på be mamma om tårtpengarna och baka cupcakes med olika färg på glasyren ist! :D Det gillar jag mycket mer än tårta (A) Hahahaha, jag har tråkigt och kollar på how i met your mother -.-' Mamma och pappa kommer snart med maxmat till mig.


Så ses!

RSS 2.0