Dag 01 - Presentera mig själv.

Oki doki, dags att presentera mig. Mitt namn är då Victoria. Mitt efternamn är inte viktigt för er som inte vet. Jag föddes på Luleå BB den 9 augusti 1992. Jag fick mitt namn, som betyder seger, efter dess betydelse. Mina föräldrar hade i år försökt skaffa ett syskon till min syster Carolina men lyckades ej. Så när dom gjorde det så var det väl en seger, enligt dom. (Jag tror inte jag håller med riktigt ;D)
Som liten var jag lugn och social. Var pratglad och även fast jag inte kunde säga ord så försökte jag så gått jag kan att prata med mina föräldrar. Min barndom var inte annorlunda från alla andra. Jag gick på dagis, hade vänner där, lekte ute varje sommar. Jag har ärr som bevisar att jag sprang runt och ofta ramlade under sommrarna. Tonåren (eller jag är väl mer eller mindre fortfarande in tonåren) var nog den tuffaste tiden för mig. Men jag tror alla upplever den så. Första obesvarade kärleken bland annat. Så det var en tid då jag försökte hitta min identitet. Nu vet jag väl på ett ungefär hur jag funkar och hur jag är som person, men då visste man inte. Så man kan lugnt säga att jag gick ut på en "upptäcktsresa" där jag väl testade mer eller mindre allt. Jag ångrar det inte idag, för tack vare det vet jag vem jag är idag så jag är bara tacksam över det. Mer har jag väl inte att säga. Jag går på gymnasiet, tredje året nu och förbereder mig för vuxenvärlden mer eller mindre. Så det var min presentation.
Hejdå ^^

Kan ladda upp en bild på mig som liten ;)

Söt va? ;)

Utmaning!

Hello, hello!
Fick en utmaning att göra denna lista;
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 - Ett ögonblick
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – I min handväska
Dag 11 – Min första kyss
Dag 12 – Det här upprör mig
Dag 13 – Mina rädslor
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Ett sista ögonblick

Men jag veeet inte. Skulle ju kunna funka men lovar inte värsta långa storyn om varje sak. Men jaja, varför inte ^^

Alw?

Hej hej! Idag har dagen varit... speciell! Det började med att jag vaknade bredvid finaste människan i världen, min fina Felle <3 Sen åkte han hem o: *publik* awwwww. Nja, kanske inte xD Sen hade jag en pratstund med Vale om altl viktigt här i världen och hur man löser sånt... I promise! Sedan kom Patrik hem till mig och vi pratade och åt Polly, det var jätte kul :D Sen har det inte hänt så mycket mer idag o:
Alltså, åååh, att Minnah fick stanna kvar igår! Blir sur! Har som aldrig gillat Olle sådär jättemycket, typ passade på att göra andra saker medan han uppträdde xD Men ja, dom senaste veckorna tycker jag han har varit aboslut awesome! Så han förtjänade en plats i finalen, enligt mig. Men ja. "Vem komemr vinna, Vicky?" Nja, int vet jag. JAY KANSKE? Det är väl nästan hugget i sten xD
Ja, iaf så blev jag(och Felix ;D) typ käär i den första låten Olle gjorde. "Everybody's Changing". Den var så sjuukt bra. Visste att jag hör den på radio men typ inte brytt mig så mycket om den. Men den pwnar ju! :D

Här är den iaf! (Martin Stenmark versionen)

Enjoy!

Tidender, onsdag.

Hej hej! Det är onsdag och jag sitter i grafsalen och jobbar med min artikel om mobbning. Det går bra för jag är faktiskt färdig. Ungefär 2500 tecken blev den. Måste kolla dock om det är bra eller om jag måste dra ut på det lite o:
Aja, ska dra och köpa en cola med Saga. Hejdå! :D
Hata mig inte för att jag är vacker ;D
Super planerad?

RSS 2.0