Kommunfullmäktige

Sitter med Saga på Ripan och sänder kommunfullmäktige(Eller kommunFULmäktige som jag skrev först xD). Det pwnar och Saga är mega snäll som ville göra detta med mig även fast hon gjort det förr. TACK SAGA! JAG ÄLSKAR DIG! :D <3333
Några bilder på oss och vårat snacks!
POLLY!! :D
Saga är där med sin cola ;D

Söndag

Så, veckan har väl varit sådär chill men ändå inte x) Upp och ner kan man lugnt säga. Jag känner mig skylldig att uppdatera men vet verkligen inte vad jag ska skriva. Nästa vecka börjar mina Tidender veckor och jag vet fortfarande inte vad mina tre nyheter ska vara. Jag kan ju inte säga att jag har letat. Men ska nog göra det imorn och idag på kvällen. Hatar att man måste ta med dom och inte bara hitta på nyheter. Anders hade rätt, på tisdag morgon satt man där och hade typ noll ideer men det blev ju ingen "ripoff" från nån annan nyhet. Aja, jag är bara inte så pepp om man säger så. Är inte pepp på något för att vara ärlig. På allmänt dåligt humör är jag, har försökt vara pepp men nu orkar jag inte mer. Jag trodde saker skulle bli bättre. Även fast jag har sällskap har jag aldrig känt mig så ensam.

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn?
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry?
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

Teext!!

Så, sitter i datorsalen och har text. Jag kan ju inte säga att jag jobbar sådär jätte flitigt men jag jobbar på så gott jag kan! Just nu gör jag en uppgift att man ska beskriva något som till exempel; Youtube eller Facebook, för någon som inte vet vad det är, dvs en instruktion. Vilket jag tycker är jättejobbigt för man måste verkligen ta med allt. Och när man vet hur något redan fungerar kan man lätt glömma detaljer som man antar är uppenbara. Vilket det inte är för alla. Så ja, jätte jobbigt xD
Tog en avslappnare och tog lite bilder med Saga och Tomas.
Vi ses, hare så bra! ^^
(BTW, jag älskar mitt ROOOSA nagellack)

Skolan by night(?)

Hej hej!
Sitter i dator salen och jobbar även fast jag slutade för en timme och 20 minuter sen. Jobbar det jag inte kommer kunna jobba på torsdag. Känner mig DUKTIG! Vilket jag är, väldigt duktig.
Bajsdå!

And then came Nelis

Hej!
Idag är det kallt och jag trodde jag skulle dö idag påväg till skolan. Men det gick bra ^^ Jag överlevde tror jag :o
Nu sitter jag i datasalen med bästaste Nelis och vi skrattar åt oss själva i Photobooth xD Här får ni några bilder:
Nelis läppar är större än Kissies xD
Happy!
Kawaii! xD
Lugnt bästa bilden på mig alltså xD
Nelis hår är även större än Kissies xD
Det var allt amigos, C you!

Lördag

Goddagens! Sitter på min säng och lyssnar på ljudet av latinomusik som min pappa har på. Dagen kommer bestå av städ för det mesta. Ska jobba med mitt projektarbete, det behövs! Idol igår var bra! Höll dock på tappa andan när Linnea nästan åkte ut, hemskt. Om det vore för mig skulle hon vinna hela skiten! Liksom, vem bryr sig om Jay och Minnah? Jag vill att Linnea ska vinna för tusan! Haha. Önskar dock hon hade valt en annorlunda låt igår :O Förväntade mig mer, helt klart! Låten som hon valde till 90-tals temat var så... genialiskt! Det bästa val av låt av henne.


På texten

Nu sitter jag på texten och ska egentligen jobba men just idag har jag ingen lust. Såg Glee nyss, vilket var najs. Ska egentligen göra en reccension på en bok, vilket jag kommer att göra, bara inte just nu. Nu vill jag typ lyssna på musik och räkna ner timmarna tills jag slutar. Ska träffa Valeria då, chill chill! Kääärlek på den människan <3

Mer trött?

Kan man vara mer trött än vad jag är just nu? Jag är psykiskt och fysiskt utmattad! Såklart vet jag varför och jag kanske skulle väntat mig dethär. Men trodde inte på 100 år att det skulle ta såhär mycket kraft att låta någon gå. Minns imorse när jag vaknade och tänkte det som skulle hända idag och fick ont i huvuder, bokstavligen. Mitt huvud började dunka nå så innerligt som att min hjärna inte ville tänka det. Det kunde den förmodligen inte heller, det var för mycket för både min kropp och själ. Det är det nog fortfarande. Tur att jag har Valeria. Tack, tack gud att jag har Valeria.

Bajsdå!

Skön helg!

Helgen har vart asnajs! Speciellt fredag och lördagen. På lördag var det feeeest och jag dansade my ass off! Sen idag har jag haft så ont i benen att i morse kunde jag inte gå rakt på grund av smärtan, kan ni tänka er? xD Sen resten av dagen har gått väldigt fort och jag tackar Gud att jag är ledig imorn. Hade varit ett helvete annars. Alltså varför jag skriver blogginlägg såhär sent, thats right gott folk, jag har nästan vändt på dygnet. Bara nästan som tur är för nu måste jag börja med min process att vända den tillbaka. Jättekul. Imorn... Imorn... Imorn kommer vara en såndär seg dag man bara vill ligga i sängen och typ.. Gråta? Nämen xD Nästan :c

Aja vi får se. Hittade en låt med en bra text. Dock på spanska så jag tror typ noll personer kommer förstå detta men what ever. Jag har blivit en såndär bloggare som stoppar små bitar från nån låt som beskriver hur jag känner för stunden i kursiv text.. LOL! xD Jag skrattar åt mig själv xD Hejdå!

El está por mi y por ti borró
Y eso que tú tienes to’
Y yo ni un Kikí

För översättning: Fråga ;)

Lov snart slut!

Så nu är lovet snart sluuut. Känns trist men för min del kan man inte säga att den varit något annat än händelserik! Igår var seg och idag lär bli det också. Men fredag, lördag, söndag då kommer det hända saker baby! Så man kan säga att det kommer bli ett lyckat lov? Jag tror det. Kommer bli tråkigt att gå tillbaka till skolan men vad ska man göra? Livet går vidare.

Alltså tänkte på en sak. Liksom, kan man ha en koppling med någon? Sådär så man kan läsa människans tankar? Jag vet till exempel så kan jag läsa Valerias tankar hela tiden! Liksom vet precis vad hon menar, men det kan vara för att jag känner henne så bra, liksom känt henne hela mitt liv!
Men en person som man inte känner så bra, eller inte känner nästan alls. Kan man bara ha denhär kopplingen?
Jag tror det, det känns som så.

Hejdå bajslortar!


I was not really sure enough how to feel
To pretend like you're not real to me.

RSS 2.0